Spaces | One Direction

Spaces - One Direction | Terjemahan Lirik Lagu Barat

[Niall]
Who's going to be the first one to start the fight?
Siapa yang pertama kan memulai pertengkaran?

Who's going to be the first one to fall asleep at night?
Siapa yang kan tertidur duluan di saat malam?

[Louis]
Who's going to be the last one to drive away
Siapa yang kan pergi dari sini terakhir kali

Who's going to be the last one to forget this place?
Siapa yang terakhir kali kan lupakan tempat ini?

[Zayn]
We keep taking turns, will we ever learn?
Kita terus bergantian, akankah kita belajar?

IV
The spaces between us, keep getting deeper
Jarak di antara kita, terus bertambah dalam

It's harder to reach ya, even though I've tried
Semakin sulit menggapaimu, meski tlah kucoba

The spaces between us, hold all our secrets
Jarak di antara kita, menyimpan semua rahasia kita

Leaving us speechlees and I don't know why
Membuat kita tak bisa bicara dan aku tak tahu sebabnya

Who's gonna be the first to say goodnight
Siapa yang kan ucapkan selamat malam pertama kali

[Liam]
Who's gonna be the first one to compromise?
Siapa yang pertama kali kan berdamai?

Who's gonna be the first one to set it all on fire?
Siapa yang pertama kali kan membakar semua ini?

[Louis]
Who's gonna be the last one to drive away?
Siapa yang terakhir kali kan pergi dari sini?

Forgetting every single promise we ever made
Melupakan setiap janji yang tlah kita buat

Back to IV

[Zayn]
We keep taking turns, will we ever learn? When will we learn?
Kita terus bergantian, akankah kita belajar? Kapankah kita kan belajar?

Back to IV

Who's gonna be the first to say goodbye (2x)
Siapa yang pertama kali ucapkan selamat tinggal

The spaces between us (4x)
Jarak di antara kita

8 comments:

  1. I love you One Direction, I love you at all my 5 fav boyss, no spaces between us :*

    ReplyDelete
  2. "who's gonna be the first to say goodnight" itu harusnya "who's gonna be the first to say goodbye"

    ReplyDelete
  3. Ralat sedikit ya min..
    "It's harder to reach US, Even though I TRY" seharusnya "It's harder to reach YA', Even though I'VE TRIED"
    terus yang "Spaces between us, KEEP all our secrets" seharusnya "Spaces between us, HOLD all our secrets"
    terus yang "Leaving us BREATHLESS and I don't know why" seharusnya "Leaving us SPEECHLESS and I don't know why"
    terus yang bagian keduanya Louis solo "Who's gonna be the FIRST one to drive away?" seharunya "Who's gonna be the LAST one to drive away?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu juga salah, harusnya "It's harder to reach HER" bukan YA memang gak kedengeran jelas karena Harry ngomong pake aksen british (yang kalo ngomong R gak kedengeran / disamarin dengan H).

      Delete
    2. Bener ko, "It's harder to reach ya" karena aslinya 'you'.

      Delete
    3. Iyaaa.. bener itu semuanya.. mimin tolong di revisi yaaa :)

      Thanks..

      Delete
  4. Itu banyak yang salah, harusnya "It's harder to reach YA', even though I'VE TRIED", "Spaces between us, HOLD all our secrets" "Leaving us SPEECHLESS, and i don't know why", "Who's gonna be the first to say GOODBYE?" Terus bagian Louis solo harusnya "Who's gonna be the LAST one to drive away?" Bukan FIRST, sayangkan kalo banyak yang salah, nanti beda arti. To long di revisi yaa

    ReplyDelete
  5. itu yang reff pertama harusnya "Who's gonna be the first to say goodbye?" min bukan "Who's gonna be the first to say goodnight" :)

    ReplyDelete